פסטה קרבונרה עם עוף בטעמים מופלאים

חיפוש מהיר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

פסטה קרבונרה היא מנה פופולרית במיוחד מעבר לים שמכינים עם ביצים נאות ובייקון. בגרסה הכשרה שלפניכם החלפנו את הבייקון בעוף, ואת מוצרי החלב במוצרים במוצרי חלב טבעוניים. התוצאה היא פסטה קרבונרה טעימה במיוחד, עם חתיכות עוף עסיסי וטעמים נפלאים. מומלץ לאכול חם ולא להכניס למקרר למועד מאוחר יותר. שיהיה בתיאבון!

רכיבים:

• 250 גרם (חצי חפיסה) פסטה לינגוויני
• 150 גרם חזה עוף/פרגית חתוך לרצועות
• 1/2 בצל גדול חתוך לקוביות
• 3 שיני שום קצוצות
• 1/2 כוס גבינה טבעונית, מגוררת
• שתי ביצים טריות
• 1/4 כוס חלב קוקוס
• מלח ופלפל לפי הטעם
• בצל ירוק, פרוס דק לקישוט

אופן ההכנה:

1. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
2. מטגנים קלות את חזה העוף/פרגית במחבת על אש בינונית עם מלח ופלפל, בשכבה אחת. מבשלים עד להזהבה ומוציאים על נייר סופג. קוצצים את חזה העוף/פרגית לחתיכות קטנות.
3. היפטרו מהשמן שטיגנתם בו את העוף ואל אותה מחבת הוסיפו בצל ושום. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כמה דקות. מסירים מהאש ומאחדים עם חתיכות העוף.
4. בקערה מערבבים ביצים, מלח, פלפל, גבינה טבעונית וחלב קוקוס. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
5. כשהפסטה מבושלת מסננים את הפסטה במהירות ומחזירים לסיר. יוצקים את תערובת הביצים על הפסטה ומערבבים במהירות, מוודאים שהפסטה מבשלת מעט את תערובת הביצים. מוסיפים פנימה את תערובת העוף ומערבבים ביסודיות.
6. מגישים חם עם חתיכות בצל ירוק.

עוד במגזין
רעבים?
צרו איתנו קשר

השאירו לנו פנייה