שמי מאור מרי, אני בן 28 מנתניה.
סיפור האוכל שלי מתחיל בגיל 5.
הייתי חוזר מהגן עם אמא וזוכר את עצמי יושב על השיש במטבח ומסתכל עליה שעות על גבי שעות,
ודרכה למדתי את רזי המטבח הביתי האסלי-טוניסאי.
בחלוף השנים ניהלתי מטבחים ועבדתי אצל שפים מהטובים בארץ.
עם הזמן לקחתי על עצמי ללמוד סגונונת מיוחדים והיום סגנון המטבח שלי הוא ארצישראלי קלאסי, שמשלב גם צ׳ימי׳צורי ארגנטינאי וגם מטבוחה טוניסאית.
עיקר העיסוק שלי הוא בשילובי טעמים בלתי צפויים ושילוב ארומות ומרקמים.
האהבה לאוכל והרצון להאכיל אתכם במיטב המאכלים הם הבסיס לבישול שלי.
המשפט שמוליך אותי: ״אם אתה רוצה שאנשים לעולם לא ישכחו אותך, תשאיר להם טעם טוב בפה״