התשוקה שלי לבישול התחילה בגיל צעיר והובילה אותי ללמוד בבתי הספר המובילים בארץ ולעבוד מסביב לעולם אצל שפים עטורי כוכבי מישלן.
הדרך המקצועית שלי
לאחר שנות עשייה מרובות, אני שמח להעניק לכם את הידע והניסיון שרכשתי במשך השנים במטרה להביא בכל אירוע פרשנות שונה ונועזת לשולחן עם שירות אישי ומקצועי שלא מתפשר.
הגישה הקולינרית שלי
אני שם דגש על חומרי גלם עונתיים, דגים טריים ומוצרי חלב מובחרים, כאשר התפריטים נבנים בהתאמה אישית לצרכי הסועדים ומתוך רגישות לאופי האירוע.
האמונה שלי באירוח
אני מאמין שאירוח זה לא רק עניין של אוכל טעים, אלא חוויה כוללת שמשלבת טעמים, ריחות, צבעים ורגעים בלתי נשכחים.
בואו ניצור יחד חוויה קולינרית בלתי נשכחת שמשלבת טעמים, ריחות, צבעים ושירות מוקפד המותאם במיוחד עבורכם.
ניתן גם למצוא אותי במסעדת היוקרה Nomi בתל אביב (חפשו בגוגל )