לאחר שרכשתי את השכלתי הקולינרית בליאון צרפת, בהשתלמויות במיזרח הרחוק ,ובמסעדות יוקרה בארץ ובחול, בין היתר מסעדת מינה טומיי המיוחדת והמצליחה החלטתי לצאת לדרך עצמאית בה אני נמצא כבר מספר שנים. תחום המומחיות שלי, הוא המזרח הרחוק על שלל סוגיו ומטבחיו. מהמטבח הסיני האותנטי והיפני המוקפד, ועד למטבח התאילנדי הצבעוני, הווייטנאמי המשובח וההודי העשיר.
מתמחה בכלל סוגי האירועים, מקטנים ועד גדולים, וביניהם כמובן שגם סדנאות בישול לכאלו שרוצים לקחת את החוויה ממש לקצה (מוזמנים לצפות בסרטון להתרשמות זריזה)
אז קדימה.. למה לחכות? אסיה ממש מעבר לפינה – וליתר דיוק בצד השני של הטלפון