התשוקה שלי לבישול התחילה בגיל צעיר והובילה אותי ללמוד בבתי הספר המובילים בארץ ולעבוד מסביב לעולם אצל שפים עטורי כוכבי מישלן.
לאחר שנות עשייה מרובות, אני שמח להעניק לכם את הידע והניסיון שרכשתי במשך השנים במטרה להביא בכל אירוע פרשנות שונה ונועזת לשולחן עם שירות אישי ומקצועי שלא מתפשר.
אני שם דגש על חומרי גלם עונתיים, דגים טריים ובשרים מובחרים, כאשר התפריטים נבנים בהתאמה אישית לצרכי הסועדים ומתוך רגישות לאופי האירוע.
אני גם לא מגביל את עצמי לאירועי יוקרה. אני מאוד מתחבר למטבחים עממיים ולאירוע קונספט כמו שולחן שוק בשרי, אירועי על האש כל עוד אני מוסיף את הנגיעות שלי.
אני מאמין שאירוח זה לא רק עניין של אוכל טעים, אלא חוויה כוללת שמשלבת טעמים, ריחות, צבעים ורגעים בלתי נשכחים.
בואו ניצור יחד חוויה קולינרית בלתי נשכחת שמשלבת טעמים, ריחות, צבעים ושירות מוקפד המותאם במיוחד עבורכם.
ניתן גם למצוא אותי במסעדת היוקרה Nomi בתל אביב (חפשו בגוגל ❤️) או ישירות באתרים הפרטיים שלי MBD-TLV וגם Bravos
בהחלט! אנחנו מתאימים את המנות לצמחונים, טבעונים, נטולי גלוטן, ואנשים עם אלרגיות, כדי להבטיח שכל אורח ייהנה מהארוחה בדיוק כפי שצריך.
כן! אנחנו אוהבים לשמוע רעיונות ובקשות אישיות. אם יש לכם מנות אהובות או רעיונות מיוחדים, נשמח לשלב אותם בתפריט ולהעניק להם את הטאץ' המיוחד שלנו.
בוודאי! אנחנו מציעים מנות ידידותיות לילדים עם טעמים שהם אוהבים, כך שגם הקטנים באירוע ייהנו מחוויה טעימה ומהנה.